Vi er 2 veninder der har været på vandretur i Norge et par uger. Vi er kommet hjem begge to med mange stik på både arme og ben og vi troede først at disse stik var de norske myg, men efter vi nu har været hjemme i over 1 1/2 måned og stikkene fortsætter hos mig har jeg mistanke om at jeg har fået væggelus med hjem fra dette vandrehjem. Hvordan forholder jeg mig nu? Kan læse mig til at man skal vaske / fryse alt tøj, er dette nok og kan man nøjes med dette? Kan jeg selv sprøjte mit kollegieværelse? Og hvad kan I evt anbefale mig at bruge til behandling mod disse væggelus? Og hvor kan jeg købe produkter?

Reader Interactions

Comments

  1. Det er rigtigt at du kan vaske og fryse alt dit tøj samt rygsække / kufferter eller hvad du nu har haft med på turen, men dette skulle have været gjort før du tog tingene med ind i din bolig. Nu er situationen den at du har væggelus på dit kollegieværelse. Det er ikke muligt selv at købe de produkter vi bruger, disse produkter er kun forbeholdt proffessionelt brug.

    Da det er et kollegium du bor på, og derfor er i tæt kontakt med mange mennesker dagligt, er det meget vigtigt at du ikke har gæster på dit værelse mens behandlingerne står på, da der så vil være risiko for at folk der opholder sig i dit værelse kan tage væggelus med sig hjem og hermed sprede problemet yderligere.

    Du må have et ejendomskontor tilknyttet kollegiumet der skal du henvende dig og fortælle dem om situationen.

    Du er velkommen til at give ejendomskontoret vores tlf.nummer, så de kan tage kontakt til os, for yderligere information om behandling. Se evt også vores hjemmeside.

Call Now ButtonRing