Hej Absolut,

Vi bor i en andelsbolig, 2200 Kbh N. Vi finder desværre 3-4 stk kakerlakker  om ugen. Vores underbo er en restaurant / cafe så vi er rimelig overbevist om at kakerlakkerne må komme derfra, da der ikke er nogen øvrige beboer i ejendommen som har set kakerlakker. Har I et godt råd til hvad vi skal gøre ved vores problem med disse kakerlakker? Vi har været ned i cafeen men de påstår at de ikke har nogen problemer med kakerlakker, hvad skal vi gøre nu?

Venlig hilsen
Kristine Johansen.

Reader Interactions

Comments

  1. Hej Kristine,

    I skal starte med at rette henvendelse til bestyrelsen i jeres andelsboligforening. Vi vil mene at det er en god ide at I derefter kontakter et skadedyrsbekæmpelsesfirma for at få foretaget en inspektion / gennemgang af de lejemål der støder op til jers lejlighed. På denne måde kan I få tjekket om kakerlakkerne skulle stamme fra cafeen. Vi vil behandle alle lejemål 3 gange med 14 dages mellemrum. Det burde kunne løse jeres problem med kakerlakker.. Vi vil også anbefale at cafeen / ejendommen indgår en serviceaftale med henblik på sprøjtebehandlinger forebyggende mod kakerlakker 4-6 gange årligt, så I ikke skal have tilbagevendende problemer med kakerlakker.

    Vi vil gerne være behjælpelige med at lave en inspektion mod kakerlakker, dog kan det være svært at påvise at kakerlakkerne kommer fra cafeen, selvom der skulle være mange kakerlakker der.

    Med venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice.

Call Now ButtonRing