Hej Absolut,

Vi er en familie som bor i et 2-familiershus i Nordsjælland. Om aften når vi går i seng lyder det som okm vi har elefanter på loftet.. Vi har været oppe og kigge og det eneste vi kan se er at der ligger nogle få muselorte på isoleringen. Vi kan bare ikke forstå at det skulle være mus, da de vel ikke burde kunne larme så meget. Tror I det kan være en husmår? Er det noget I kan komme og kigge på?  Og hvad koster det?

Venligst, Henrik Mølgaard.

Reader Interactions

Comments

 1. Hej Henrik,

  Når mus gnaver i træ eller spær på lofter kan det godt lydde meget højt.. Så I kan evt starte med at sætte nogle mussefælderop, dem kan I købe i byggemarkedet for ganske små penge., dog vil vi ikke anbefale at bruge fælder til bekæmpelse af mus, da man aldrig får dem udryddet rigtigt, kun holdt lidt nede, men fælder kan bruges som indikator, om det skulle være mus.

  Vi bekæmper mus med mussegift.Samt gennemgår bygninger for revner og sprækker hvor mus må kunne komme ind. Disse steder skla selvfølgelig aflukkes. Hvis I ikke fanger nogle mus i mussefælder kan det også være at I har en husmår. Husmåren hader larm, så prøv at stille en radio op på loftet og lad den spille konstant, som regel vil den så forsvinde.

  En udlægning af gift mod mus koster typisk 850- 1500 kr + moms.

  Med venlig hilsen,

  Absolut Skadedyrsservice.

Call Now ButtonRing