Vi bor i et parcelhus i Lyngby nær København. Vi har 2 katte som både er ude og inde. Dem har vi haft i behandling mod lopper efter henvisning fra et skadedyrsbekæmpelsesfirma som har været ude og efterse vores bolig for at konstatere om vi evt skulle have væggelus. Han kunne ikke finde nogle væggelus, så defor blev vores katte sat i behandling mod lopper og vores hjem er blevet sprøjtet 2 gange. Men vi får stadig bid. Kan det tænkes at vores søn som er på efterskole har slæbt væggelus med hjem derfra, da efterskolen har haft dette problem?

Venlig hilsen
Michael Overgaard.

Reader Interactions

Comments

  1. Hej Michael,

    Det kan sagtens tænkes at jeres søn har slæbt væggelus med hjem fra sin efterskole. Det kan være svært at få øje på væggelusangreb hvis angrebet er nyt, så derfor har den skadedyrsbekæmper som har været ude og skulle afhjælpe jer med jeres problem med skadedyr ikke kunne finde nogle væggelus og har derfor tænkt at det måtte være lopper. I øvrigt skal jeg oplyse dig om at ca 30 % af os mennesker ikke har nogen allergisk reaktion overfor væggelusbid.
    I skal have foretaget 3 sprøjtebehandlinger med 14. dages mellemrum, så er jeg sikker på at dete r slut med væggelus hos jer.

    Med venlig hilsen

    Absolut Skadedyrsservice.

Call Now ButtonRing