Hej,

Vi er en familie og vi har en stor tearasse hvor vi nyder at sidde ude og spise vores mad når vejret tillader det, men nu er vi dog i skarp konkurrence med myrerne om hvem der har brugsret til tearassen.Det kan jo ikke være rigtigt, syntes vi. Under alle vores krukker med haveblomster er der ekstremt mange myrer med vinger, og der er også en hel del myrer i vores græsplæne.Vi har selv prøvet at bekæmpe myrerne med myregift, kogende vand samt diverse gamle husråd (kanel) men intet hjælper. Kan I hjælpe?

Hilsen Familien Petersen.

Reader Interactions

Comments

 1. Hej familien Petersen,

  Selvføllig kan vi hjælpe med at bekæmpe jeres skadedyr ( myrer). Det kan godt være besværligt at bekæmpe myrer på tearasser, da myrerne bor under fliserne og har deres myrerbo der, da solen varmer tearasestenene op i løbet af dagen, som så afgiver varmen til myrerboet om natten.Derfor elsker myrerne at bo under havefliser.
  Kogende vand, kanel mm er ikke velegnet til bekæmpelse af myrer så det er spild af penge. I jeres tilfælde skal I have fat i professional skadedyrsbekæmpelse, da dette ikke er noget I selv kan løse.

  Vi kan foretage en udvendig myrervanding af tearase og græsplæne.Ang jeres blomsterkrukker er i nødt til at flytte rundt på dem en gang imellem.

  Med venlig hilsen
  Absolut Skadedyrsservice.

Call Now ButtonRing