Hej Absolut,

Vi har desværre fået mus på vores loft og det er desværre ikke noget vi har haft kendskab til. Vi har først fundet ud af det i forbindelse med at vi skulle derop og hente vores julepynt, som lå i en flyttekasse på loftet. Musene har stort set spist al vores julepynt. Kogler,kagemænd osv, til stor ærgelse, så vi har måtte smide alt vores julepynt ud. Er det muligt vi kan få en serviceaftale på udlægning af gift på loftet, og hvad vil det evt koste at få sådan en? Er det noget I kan komme og se på inden jul?

Venlig hilsen,
Birthe Jensen.

Reader Interactions

Comments

  1. Kogler, kagemænd og desligende er jo mad som mus ynder at spise. De spiser også papir da papir indeholder cellulose, det bruger de til at opbygge deres pels. Derudover er det ikke godt at have mus på loftet da de gnaver i både kabler og isolering.

    Vi vil ikke anbefale jer at få en serviceaftale på bekæmpelse af skadedyr, da vi som regel kan nøjes med at udligge mussegift 1-2 gange så plejer problemet at være løst med disse skadedyr.

    I kan evt selv prøve at opsætte klapfælder på jeres loft, det kan måske løse jeres problem. Ellers er I velkommen til at ringe så kan vi komme ud og afhjælpe jer problemet med mus.

    Venlig hilsen
    Absolut Skadedyr Service

Call Now ButtonRing