Vi har for en måneds tid siden været i Thailand. Der boede vi på et billigt hotel, mange af de øvrige gæster, incl. os selv fik mange væggelusbid. Jeg har nu kraftige røde knopper og mærker som klør helt vildt. DA vi var i Thailand fik jeg noget til at smøre kroppen ind i, desværre har jeg ikke gemt tuben med creme, det tog ellers alt kløen og fjernede knopperne af væggelusbid.

Kan I oplyse mig om, om jeg kan købe denne type creme i håndkøb eller om jeg skal til hudlægen og få en recept til apoteket? Da jeg stadig eter min hjemkomst til DK bliver bidt af væggelus. Nb. Kan I evt. komme forbi 2900 Hellerup og bekæmpe vores væggelus?

På forhånd tak

Venlig hilsen

Rikke Jørgensen.

Reader Interactions

Comments

  1. Det er ikke nok med creme fra lægen eller hvad du nu måtte finde i håndkøb mod kløe. Du skal have sprøjtet din bolig 3 gange med 14. dages mellemrum med et bekæmpelsesmiddel mod væggelus. Derudove rvil det være en god ide hvis du har en kommenfryser til at frys alt dit tøj i, i 48 timer ved minus 18 g. Ellers kan du også vaske alt det tøj du har haft med på ferien på min 50 g.

    Det vil også være en god ide at du tager kontakt til dit ejendomskontor så de kan få foretaget sprøjtebehandlinger mod væggelus i dit lejemål, så de øvrige beboer ikke også får problemer med væggelus.

    M.V.H
    Absolut Skadedyrssevice.

Call Now ButtonRing