Hej Absolut,

Vi har lige overtaget en nyistansat, lejet lejlighed i København, som vi er utrolig glade for. Efter vi har boet her et par uger er der begyndt at komme nogle små, sorte biller frem ( ca 1 cm lange) i vores køkken.
Vi har fået at vide af vores naboer at at der tidligere har boet en rigtig gris i vores lejemål, feks har der stået køkkenaffald fremme i lejligheden længere end 1/2 år. Vi har læst os frem til at det kan være nødvendigt at brække gulvene op for at komme disse biller / insekter til livs. Kan I oplyse os om hvad det er for et dyr, evt. klannere? ( se vedlagte foto) og hvad kan I evt gøre for at afhjælpe os dette problem?

Venlig hilsen Tanja og Brian Hansen.

Reader Interactions

Comments

  1. Svar; Dårligt foto, men der er ingen tvivl om at I har problemer med klannere. KLannere lever typisk i gammelt madaffald, og det passer jo meget godt med at der har boet en tidligere lejer der ikke har haft hygiejnen i orden. Vi har op til flere gange før set dette og lavet social rengøring i div. lejemål hvor affald er vokset op over ørene på folk.

    Normalt vil det være nok at sprøjtebehandle 3 gange med 14 dages mellemrum, dog vil det være en god ide at bore nogle huller i gulvet så man kan sprøjte gift ned under gulvet for at komme disse klannere til livs. Yderst sjældent kan det være nødvendigt at brække gulvet op, det er dog meget sjældent at vi har været udsat for dette. Kontakt også jeres ejendomskontor, de må også være velviddende omkring omstændighederne i lejemålet problemet med klanner.

    – Absolut Skadedyrsservice.

Call Now ButtonRing