Slæbte du også væggelus med hjem fra ferie?

Væggelus
Væggelus

Spørgsmål

Vi har for en måneds tid siden været i Thailand. Der boede vi på et billigt hotel, hvor vi selv og andre gæster fik mange væggelusbid.

Jeg har efter vores hjemkomst nu fået kraftige, røde knopper og mærker som klør helt vildt.

Da vi var i Thailand, fik jeg noget til at smøre kroppen ind i, og desværre har jeg ikke gemt tuben med creme. Det tog ellers alt kløen og fjernede knopperne fra de mange væggelusbid.

Kan I oplyse mig om, hvilken creme, det eventuelt har været? – og om jeg kan købe denne type creme i håndkøb. Eller måske det er noget, jeg skal have på recept fra hudlægen?

Vi er i skrivende stund hjemvendt fra Thailand og vi bliver stadig bidt. Derfor vil vi meget gerne have besøg af jer. Vi kan se, at I tilbyder en gennemgang med en væggelushund. Det kunne være meget rart.

Vi bor i Hellerup og kan være hjemme i dagtimerne til at tage imod jer. På forhånd, mange tak.

Venlig hilsen

Rikke Jørgensen

Svar

En reaktion

  1. Det er ikke nok med creme fra lægen eller hvad du nu måtte finde i håndkøb mod kløe. Du skal have sprøjtet din bolig 3 gange med 14. dages mellemrum med et bekæmpelsesmiddel mod væggelus. Derudove rvil det være en god ide hvis du har en kommenfryser til at frys alt dit tøj i, i 48 timer ved minus 18 g. Ellers kan du også vaske alt det tøj du har haft med på ferien på min 50 g.

    Det vil også være en god ide at du tager kontakt til dit ejendomskontor så de kan få foretaget sprøjtebehandlinger mod væggelus i dit lejemål, så de øvrige beboer ikke også får problemer med væggelus.

    M.V.H
    Absolut Skadedyrssevice.