Dit krybeloft kan nemt huse et hvepsebo

Hveps
Hveps

Spørgsmål

Vi har observeret, at der flyver hvepse ind og ud ved vores gavl på huset. Vi har et krybeloft og er lidt utrygge ved at kravle derop. Vi kan heller ikke se hvepseboet fra loftslemmen.

Vi har forsøgt at lytte os frem. Og det lyder meget som om, at der kan være et hvepsebo på indersiden af gavlen. Vi har holdt en telefon op igennem loftslemmen, for at prøve at optage med kamera, men der er desværre ikke lys nok og afstanden til endevæggen er for stor til at man får et tydeligt billede.

Vi vil som nævnt ikke begynde at binde an med at identificere hverken hvilken type af hvepse, det kan være ej heller finde ud af, hvor præcist hvepseboet kan være placeret. Vi har beklædt indersiden af loftet med dug, hvorfor der i værste fald skal klippes undertag væk for at man kan være sikker på at kunne bekæmpe hvepseboet direkte.

Det er i bund og grund ikke en opgave, som vi selv har lyst til at rode med. Er det noget, I kan og vil hjælpe os med?

Svar

En reaktion

  1. Vi kan sagtens hjælpe jer med jeres hvepseproblem. Dog kravler vi heller ikke op på jeres loft, men vi behandler hvepseboet udefra, hvor vi blæser pudder ind med højt tryk, der hvor hvepsene flyver ind og ud. Dette giver vi garanti på, såfremt der stadig er hvepse 1 uge efter vores behandling. Er dette tilfældet kommer vi ud og behandler hvepseboet igen.