//cdn.cookie-script.com/s/fcb5a10bc455feabe672954940bbf9fa.js Mus på loftet? Det lyder som elefanter. Eller er det en husmår?

Hej Absolut Skadedyrsservice,

Vi er en familie, som bor i et 2-familiehus i Nordsjælland.

Om aften, når vi går i seng, lyder det som om, vi har elefanter på loftet… 

Vi har været oppe at kigge, og det eneste vi kan se, er, at der ligger nogle få muselort på isoleringen.

Vi kan bare ikke forstå, at det skulle være mus, da de vel ikke burde kunne larme så meget. Tror I, det kan være en husmår? Vi har også overvejet om rotter søger samme steder hen som mus.

Er det noget I kan komme at kigge på? Og, hvad vil det koste?

Venligst, Henrik Mølgaard.

Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. Absolut Skadedyr skriver

  Hej Henrik,

  Når mus gnaver i træ eller spær på lofter kan det godt lydde meget højt.. Så I kan evt starte med at sætte nogle mussefælderop, dem kan I købe i byggemarkedet for ganske små penge., dog vil vi ikke anbefale at bruge fælder til bekæmpelse af mus, da man aldrig får dem udryddet rigtigt, kun holdt lidt nede, men fælder kan bruges som indikator, om det skulle være mus.

  Vi bekæmper mus med mussegift.Samt gennemgår bygninger for revner og sprækker hvor mus må kunne komme ind. Disse steder skla selvfølgelig aflukkes. Hvis I ikke fanger nogle mus i mussefælder kan det også være at I har en husmår. Husmåren hader larm, så prøv at stille en radio op på loftet og lad den spille konstant, som regel vil den så forsvinde.

  En udlægning af gift mod mus koster typisk 850- 1500 kr + moms.

  Med venlig hilsen,

  Absolut Skadedyrsservice.

Ring