Gulvet gemte på en myretue

Orangemyre
Orangemyre

Spørgsmål

Att.: Skadedyrsbekæmpelse hos Absolut Skadedyrsservice A/S

Vi har et nybygget parcelhus i Københavnsområdet.

Da vi er kommet hjem efter 14 dages ferie, har vi tusindvis af myrer med vinger på indenfor i vores bryggers. Myrerne kommer op gennem en revne i gulvet, og vi tænker – og er alvorligt bange for – at vi måske har et større myrebo under huset. Hvis det er tilfældet, skal vi så have gravet hele gulvet op for at komme af med myreboet?

Hvad er jeres pris på behandling af myrebekæmpelse? Er det noget vi selv kan lave? Sidstnævnte spørgsmål er med tanke på, at vi gerne vil forsøge at bekæmpe voer længere tid. At vi derved undgår at skulle hukke gulvet op for at få stoppet udviklingen af boet under husets fundament.

Svar

En reaktion

  1. De myrer I har er ganske normale sorte havemyrer som også kaldes for flyvemyrer, når de har fået vinger på. Det er hunner og hanner som flyver op i luften og parrer sig, som så starter nye bo op næste år. Vi har tidligere hørt om folk, hvor det var nødvendigt at grave gulvet op for at løse problemet. Dog har vi ikke selv været udsat for dette. Normalt foretager vi en udvendig sokkelbehandling og en indvendig sprøjtebehandling. Det kan med fordel betale sig at udfører myrebekæmpelse når vejret er tørt og godt, da det ellers er mindre effektivt, hvis det regner.

    Da I ikke oplyser om størrelsen på jeres hus, kan vi ikke give jer et præcist svar på prisen af myrebekæmpelse. Men for skadedyrsbekæmpelse på myrer vil prisen typisk ligge på ml. 1250-1850 kr pr. behandling. Den gift vi bruger er kun forbeholdt professionelt brug, så i dette tilfælde skal I kontakte et skadedyrsbekæmpelsesfirma til at afhjælpe jer med problemet med jeres myrer.