Terrassen er stedet, hvor folk plages mest af myrer (Glostrup)

Orangemyre
Orangemyre

Spørgsmål

Hej,

Vi er en familie på 6, og vi har en stor terrasse, hvor vi nyder at sidde ude og spise vores mad. når vejret tillader det.

Men, vi er denne sommer endt i en skarp konkurrence med myrerne om, hvem der har brugsretten til terrassen… – og det kan jo ikke være rigtigt, synes vi. Vil gerne tilføje, at vores fliser på terrassen er begyndt at ‘slå’ sig, på grund af de mange gange, der igennem flere år må være gravet af myrerne…

Under alle vores krukker med haveblomster er der ekstremt mange myrer, en del har vinger. I vores græsplæne er der også uforholdsvis mange. Der er faktisk store områder i græsplænen, hvor græsset gror i noget, der minder om et lag af støv – nærmest en pude af meget let jord. Vi tollker det som myrernes opgravede jord. Områderne er op til 2-3 m² og fremstår som hele plamager i vores ellers nydelige græsplæne.

Vi har selv prøvet at bekæmpe myrerne med myregift, kogende vand samt diverse gamle husråd (kanel), men intet hjælper. Kan I hjælpe?

Hilsen Familien Petersen

Svar

En reaktion

 1. Hej familien Petersen,

  Selvføllig kan vi hjælpe med at bekæmpe jeres skadedyr ( myrer). Det kan godt være besværligt at bekæmpe myrer på tearasser, da myrerne bor under fliserne og har deres myrerbo der, da solen varmer tearasestenene op i løbet af dagen, som så afgiver varmen til myrerboet om natten.Derfor elsker myrerne at bo under havefliser.
  Kogende vand, kanel mm er ikke velegnet til bekæmpelse af myrer så det er spild af penge. I jeres tilfælde skal I have fat i professional skadedyrsbekæmpelse, da dette ikke er noget I selv kan løse.

  Vi kan foretage en udvendig myrervanding af tearase og græsplæne.Ang jeres blomsterkrukker er i nødt til at flytte rundt på dem en gang imellem.

  Med venlig hilsen
  Absolut Skadedyrsservice.