Problemer med skadedyr

Skovmus
Skovmus

Spørgsmål

Hej Absolut Skadedyr

Vi er en lykkelig, “lille” familie, der er så heldige at vente vores barn nr. 4. Vi har igennem årene fået købt os en del til huse, her iblandt 2 barnevogne, diverse lifter, hele flyttekasser med legetøj og sidst men ikke mindst adskillige poser med tøj. Sidstnævnte både til piger og drenge. Vi har ikke mget plads til alle herlighederne, så vi har købt os til opmagasinering af det hele.

Vores situation er den, at vi nu efter at have hentet alt det opmagasinerede hjem, nu har gravet os igennem bunker af tøj, og må konstatere, at der har været skadedyr i. Til vores store ærgelse, er der huller både i kasser og tøj. Tøjet ser underligt ud, da det nærmest er flåsset eller… Det virker ikke som mus, der har gnavet, men der er små huller i tøjet.

Man kan dog tydelig se spor fra skadedyr på nogle af flyttekasserne, hvor det helt klar er mus, der har været på spil. Jeg må tilstå, at jeg ikke kan forstå, at man i er seriøst firma ikke kan undgå, at skadedyr kommer til de opmagasinerede ting?! Vi har trods alt betalt i dyre domme for at kunne gemme og genanvende det aflagte tøj. Også en del af legetøjet er ødelagt i gummihjul mv. Vi er egentlig ret kede af det.

Spørgsmålet er;

– kan vi redde resterne fra angreb fra skadedyr?

– kan man kræve erstatning fra firmaet, der opmagasinerede vores ting?

Vi håber på et snarligt svar.

Venlig hilsen
Børnefamilien

Svar