Hytteturen gav ubudne gæster med hjem

Væggelus
Væggelus

Spørgsmål

Hej skadedyrsservice.
Vores søn har været på hyttetur / spejderlejr, de har sovet på en slags bondegård som bliver benyttet af diverse spejdere, instutioner osv. Under opholdet på denne spejderlejr blev mange af børnene som sov på samme værelse bidt om natten, men det blev slået hen med at det nok var myg, da deres vindue på værelset lå ud mod en lille skovsø. Men nu viser det sig her efter 2 måneder at han bliver bidt stadig, nu hjemme i sin egen seng. Vi har været hele hans seng igennem og har fundet nogle små sorte prikker, som vist på foto af væggelus på jeres hjemmeside. Vi er helt sikre på at det er væggelus der er tale om.
Er det noget I kan komme og kigge på?

Ps; vi har ikke fundet nogle væggelus, kun prikker.

Hilsen

Heidi Jensen.

Svar

En reaktion

  1. Hej Heidi,

    Det er meget typisk at der kan gå et par måneder før man ligger mærke til at man har fået væggelus med sig hjem. Som regel har man jo ikke kun fået 2-5 stk med sig,og da de sidder i op til 2 måneder og lever af det blod de har suget går der noget tid før de har formeret sig, og så bliver man bidt hver nat.

    Vi vil gerne komme ud og kigge jeres hjem igennem. Hvis I bor i lejlighed skal I tage kontakt til udlejer/ ejendomskontoret, da vi så sprøjter alle de omkringliggende lejemål også, da der er stor risiko for at problemet vil sprede sig, når vi foretager vores sprøjtebehandlinger mod væggelus.

    Med venlig Hilsen,
    Absolut Skadedyrsservice.