Skiferien i Frankrig endte med ubudne gæster

Væggelus
Væggelus

Spørgsmål

Hej!

Vi har været i Frankrig på skiferie, og der har vi desværre skulle dele værelse med væggelus.

Vi har boet sammen 4 kammerater, det er dog kun mig der er blevet bidt, så de første par dage troede jeg bare at det måske var en allergisk reaktion overfor noget jeg havde spist. Men så begyndte der at være blodpletter på lagenet når jeg vågnede om morgen. Så fik vi løftet madrassen op og under sengen ved lamellerne var sengen helt levende af væggelus.

Vi fik besøg af et skadedyrsfirma, som smurte noget blåt insektlak rundt om sengen og ved panelerne.

Ved I eventuelt, hvor jeg kan købe denne insektlak, da den var yderst effektiv?  Jeg gerne vil foretage en forebyggende behandling i min private bolig nu? Eller har I kendskab til noget ligende middel imod skadedyr til bekæmpelse af væggelus?

Venligst,
Robert Hansen

Svar

En reaktion

  1. Hej Robert,

    Som regel ved forebyggende behandlinger er det vigtigt at du får nedfrosset alt dit tøj og udstyr som du har haft med på din skiferie. Såfremt du ikke har fået nogle væggelusbid efter din hjemkomst, vil vi anbefale at du lige ser tiden an før du begynder at indkøbe væggelusgift i dyre domme.

    Jeg kan ikke anbefale dig nogle produkter, da de produkter vi benytter os af kun er til professional brug. Den insektlak som skadedyrsfirmaet i Frankrig har benyttet til bekæmpelse mod væggelus på jeres værelser i Frankrig er helt sikkert blå Telusollak som er forbudt at bruge i både i Danmark og Frankrig. Vi er bekendt med at et enkelt firma stadig benytter denne lak her i Danmark. Vi benytter kun godkendte produkter til bekæmpelse af væggelus. Men få vasket og frosset dit tøj som nævnt tidligere og afvent og se.

    Med venlig hilsen

    Absolut Skadyrsservice.