//cdn.cookie-script.com/s/fcb5a10bc455feabe672954940bbf9fa.js Ægte tæpper i Gentofte ædt af møl - Absolut Skadedyrsservice A/S

Møl i Ægte Tæppe – 2820 Gentofte. “Vi har været på en forretningsrejse og har her indkøbt et dyrt ægte tæppe. Nu viser det sig, at vi har fået møl i flere af vores andre ægte tæpper… Har I et godt råd til, hvad vi kan gøre imod disse møl i tæpperne? Vi har selv prøvet at sprøjte med et insektmiddel og har støvsuget, men desværre til ingen verdens nytte.”

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Absolut Skadedyrsservice A/S skriver

    Det er ærgeligt at købe et nyt tæppe og så herfra få møl med hjem. Dette sker ikke kun ved tæppekøb i udlandet, der er mange tæppehandlere i Danmark som døjer med problemer med møl i deres tæpper. Det ser vi desværre ofte. Når man indkøber ægte tæpper er det altid en god ide at ligge dem i en kommenfryser eller hvis der er tale om et kæmpe tæppe få det kørt det ud til et frysehus og få tæppet nedfrosset i 2 døgn ved minus 18 grader. Dette kan kun anbefales, så man ikke får møl med sig hjem som kan foretage stor skade på øvrige tæpper, møbler og tøj.

    Venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice A/S

Ring