//cdn.cookie-script.com/s/fcb5a10bc455feabe672954940bbf9fa.js Giver behandling imod væggelus hovedpine? - Absolut Skadedyrsservice A/S

Vi har igennem de sidste 2 måneder fået sprøjtet mod væggelus i vores boligforening. Jeg har talt med flere af mine naboer omkring skadedyrsbekæmpelsen i vores boligere mod væggelus. Vi er 2 personer i ejendommen der får hovedpine efter hver sprøjtebehandling mod væggelus. Er det noget I har kendskab til? for det har jeres konkurrenter ikke.

Mvh
Thomas Sørensen.

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Absolut Skadedyrsservice A/S skriver

    Hej Thomas

    Nu ved vi ikke hvilket produkt vores konkurrenter benytter sig af ved bekæmpelse af væggelus i jeres ejendom. Når vi bekæmper væggelus anvender vi et vandbaseret middel, som er godkendt til at bruge af miljøstyrelsen i både dagninstitutioner, hospitaler mm .Jeg vil tro det er det samme produkt der også bliver benyttet i jeres tilfælde.Vi har ikke erfaring med at folk får hovedpine efter vores behandlinger. Normalt anbefaler vi ved behandling af væggelus at folk kan opholde sig i deres bolig 15 min efter endt behandling. Det er altid en god ide at lufte godt ud når man har fået sprøjtebehandlet mod væggelus.

    Med venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice.

Ring