//cdn.cookie-script.com/s/fcb5a10bc455feabe672954940bbf9fa.js Kakerlakker kommer op igennem kloak - Absolut Skadedyrsservice A/S

Vi får sprøjtet vores varmecentral samt 4 lejemål som ligger henover denne.Dette har vi nu fået gjort i 4 år af et konkurrende firma til jer. Vi får fortalt at kakerlakkerne kan komme op af kloakkerne så det derfor er bedre at forebygge, så man ikke får kakerlakker i hele boligblokken. Det har vi dog heller aldrig haft, dog er der blevet observeret kakerlakker i vores varmecentral for ca 4 år siden. Hvad vil jeres anbefaling være?

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Absolut Skadedyrsservice A/S skriver

    Normalt sprøjtebehandler vi 3 gange med 14 dages mellemrum mod kakerlakker. Dette plejer at være mere end rigeligt, dog kan kakerlakker godt være besværlige at komme til livs, hvis problemet forefindes i installationskanaler og kabelbakker. Vi har selv en ejendom hvor der kommer kakerlakker fra kloakkerne i det indre København. Der er dog tale om den orientalske kakerlak. ( det er dog ikke sådan at de kommer op gennem gulvafløb og vandlåse. De forefindes fordi der er kloakdæksler i kældergangene.)

    I jeres tilfælde, hvis I ikke har set kakerlakker i 4 år, kunne man nok vælge lige at se tiden an, mhp fortsættelse af behandling.

    Venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice A/S

Ring