Lyd imod duer i andelsforening på Frederiksberg

Due - Ringdue
Due - Ringdue

Spørgsmål

Vi bor i en andelsboligforening på Frederiksberg. Vi er plaget af duer. Stort set året rundt, hvor de opholder sig på ejendommen. Vi kan ikke have noget stående på vores altaner, for alt bliver overskidt af duerne. Jeg har hørt at man kan sætte nogle lydapparater op som skulle kunne afhjælpe problemet med duer og øvrige skadedyr? er det noget I forhandler? Hvis ja, hvad er prisen på dette?

Duerne på jeres ejendom er det man kalder Tyrkiske klippeduer, ( pølsevognsduer). De er fyldt med følgeskadedyr som fuglelopper osv. De bliver iøvrigt også kaldt ” de flyvende rotter”. Lydapparater og andre skræmmeeffekter hjælper i 1-2 uger og så er duerne ligeglade med dem. Vi vil anbefale jer at få foretaget en dueindfangning på ejendommen. Dette vil helt sikkert afhjælpe jer med jeres problem med skadedyr / duer.

Med venlig hilsen
Absolut Skadedyrsservice.

Svar

En reaktion

  1. Duerne på jeres ejendom er det man kalder Tyrkiske klippeduer, ( pølsevognsduer). De er fyldt med følgeskadedyr som fuglelopper osv. De bliver iøvrigt også kaldt ” de flyvende rotter”. Lydapparater og andre skræmmeeffekter hjælper i 1-2 uger og så er duerne ligeglade med dem. Vi vil anbefale jer at få foretaget en dueindfangning på ejendommen. Dette vil helt sikkert afhjælpe jer med jeres problem med skadedyr / duer.

    Venlig hilsen
    Absolut Skadedyrsservice A/S