//cdn.cookie-script.com/s/fcb5a10bc455feabe672954940bbf9fa.js Desinfektion mod coronavirus → Skal vi desinficere dine lokaler eller bygninger?

Hos Absolut Skadedyrsservice går vi ind i kampen mod smittespredning af coronavirus.

Desinfektion er en vigtig del for at stoppe spredningen af bakterier og vira samt at stoppe smitteveje, herunder vor tids helt store udfordring; coronavirus.

Vi tilbyder: Effektiv og professionel desinfektion af lokaler og bygninger, med godkendte desinfektionsmidler.

Desinfektionsmidlet virker både akut og forebyggende og eliminerer 99,99% af alle bakterier og vira. Midlet afgiver ikke dampe og er godkendt af fødevarestyrelsen til brug i lokaler, hvor der tilberedes og opbevares fødevarer.

Coronavirus kan smitte via overflader; har der været personer i dine lokaler eller bygninger, som er smittet med coronavirus er det vigtigt, at du får gjort grundigt rent eller får hjælp til at desinficere dine lokaler.

Desinfektionsmidlet vi benytter, kan bruges på følgende flader: Glas, murværk, natursten, plast og træ. Alle faste som porøse flader. Midlet virker ved direkte kontakt med overflader. Det spredes og fordeles i luften, som fine partikler, der langsomt flader ned på alle overfalder og ligger sig som en beskyttende hinde. Der skal ikke skylles efter.

Hvad koster det?

En desinficering mod Coronavirus koster DKK 20,- /m² indenfor normal arbejdstid. Tidsrum derudover koster DKK 35,- /m². Minimum 100 m².
Priser er ex. moms, inkl. bekæmpelsesmidler.

Hvordan foregår desinfektion mod coronavirus?

 1. Der foretages de nødvendige forberedelser og alle personer forlader lokalet der skal behandles.
 2. Lokalerne bliver behandlet ved at fordele midlet som mikropartikler i luften, der efterfølgende ligger sig på alle overfalder.
 3. Desinfektionsmidlet skal tørre i en time efter behandling, herefter ligger midlet som en beskyttende hinde på de behandlede overflader.
 4. Der luftes grundigt ud i det behandlet lokale.
 5. Lokalet tages i brug som normalt.

Hvilke områder kan desinficeres?

 1. Institutioner
 2. Kirker
 3. Svømmehaller
 4. Fly
 5. Hospitaler: Omklædningsrum, kantiner, etc.
 6. Restauranter
 7. Skoler
 8. Kontorlokaler
 9. Boligselskaber: Fællesvaskerier, beboerrum, etc.

Hvad er coronavirus?

Coronavirus er en familie af virus, der kan være årsag til milde forkølelser og influenza lignende symptomer men også alvorlige luftvejsinfektioner.

Udbruddet med den ny coronavirus startede i Kina i december 2019 og har hurtigt bredt sig til resten af verden. Verdenssundhedsorganisation (WHO) erklærede d. 11. marts 2020 pandemi.

Vi er alle modtagelige for smitte med ny coronavirus, fordi vores immunsystem aldrig er blev udsat for netop denne type af coronavirus før. I en almindelig vintersæson i Danmark er andre typer af coronavirus en hyppig årsag til forkølelse.

WHO har givet den ny coronavirus sygdom navnet COVID-19 (Corona Virus Disease 2019).

Man bliver typisk smittet ved at være tæt på en smittet person, der udskiller dråber ved fx hoste eller nys i en afstand af 1-2 meter. Virus bliver ikke hængende i luften, men lægger sig på overflader, hvor den kan overleve i alt fra få timer til flere dage. Derfor kan man også blive smittet ved at røre ved overfalder eller genstande med virus på. Man bliver ikke smittet gennem huden, da virussen skal i kontakt med slimhinder i mund, næse eller øjne. Det er derfor vigtigt, at man har en god håndhygiejne så men ikke selv overfører virussen fra kontaminerede overflader til sig selv.

Sundhedsstyrelsen 5 råd

Ny coronavirus spreder sig typisk på steder med mange mennesker bl.a. via håndtryk og små dråber fra hoste og nys. Beskyt dig selv og andre med disse gode råd.

 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
 • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
 • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
 • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
 • Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn

Læs mere på Sundhedsstyrelsen, sst.dk

Skal vi desinficere dine lokaler eller bygninger?

Ring til os på +45 44 84 43 47 og få et uforpligtende tilbud på desinficering af lokaler.

Ring