Effektiv og professionel desinfektion mod Coronavirus

Hos Absolut Skadedyrsservice går vi ind i kampen mod smittespredning af coronavirus.

Alle hverdage: 07:00 - 23:00.

Desinfektion er en vigtig del for at stoppe spredningen af bakterier og vira samt at stoppe smitteveje, herunder vor tids helt store udfordring; coronavirus.

Vi tilbyder: Effektiv og professionel desinfektion af lokaler og bygninger, med godkendte desinfektionsmidler.

Desinfektionsmidlet virker både akut og forebyggende og eliminerer 99,99% af alle bakterier og vira. Midlet afgiver ikke dampe og er godkendt af fødevarestyrelsen til brug i lokaler, hvor der tilberedes og opbevares fødevarer.

Desinfektion kan bl.a. foregå i kantiner, køkkener og kontorlokaler

Klannere (Dermestidae) tilhører billefamilien og lever for det meste af tørre plante- eller dyrerester. Nogle klannerarter lever af brusk og tørre kødrester, andre af hår og fjer. Man kunne kalde klannerne for naturens skraldemænd, for det er dem der tager sig af at fjerne affaldet, når for eksempel et dyr dør. Det kunne være en død mus eller rotte under gulvet eller en død fugl på loftet.

Hvordan foregår desinfektion mod coronavirus?

Hvad koster det?

En desinficering mod Coronavirus koster DKK 20,- /m² indenfor normal arbejdstid. Tidsrum derudover koster DKK 35,- /m². Minimum 100 m².
Priser er ex. moms, inkl. bekæmpelsesmidler.

Hvilke områder kan desinficeres?

Hvad er coronavirus?

Coronavirus er en familie af virus, der kan være årsag til milde forkølelser og influenza lignende symptomer men også alvorlige luftvejsinfektioner. Udbruddet med den ny coronavirus startede i Kina i december 2019 og har hurtigt bredt sig til resten af verden. Verdenssundhedsorganisation (WHO) erklærede d. 11. marts 2020 pandemi.

Vi er alle modtagelige for smitte med ny coronavirus, fordi vores immunsystem aldrig er blev udsat for netop denne type af coronavirus før. I en almindelig vintersæson i Danmark er andre typer af coronavirus en hyppig årsag til forkølelse.

WHO har givet den ny coronavirus sygdom navnet COVID-19 (Corona Virus Disease 2019).

Man bliver typisk smittet ved at være tæt på en smittet person, der udskiller dråber ved fx hoste eller nys i en afstand af 1-2 meter. Virus bliver ikke hængende i luften, men lægger sig på overflader, hvor den kan overleve i alt fra få timer til flere dage. Derfor kan man også blive smittet ved at røre ved overfalder eller genstande med virus på. Man bliver ikke smittet gennem huden, da virussen skal i kontakt med slimhinder i mund, næse eller øjne. Det er derfor vigtigt, at man har en god håndhygiejne så men ikke selv overfører virussen fra kontaminerede overflader til sig selv.

Sundhedsstyrelsen  5 råd

Skal vi desinficere dine lokaler eller bygninger?
Kontakt os alle hverdage: 07:00 - 23:00.