Væggelushund

Hunden er ikke bare menneskets bedste ven, den er også den mest effektive metode til at opspore væggelus.

Vi hjælper dig af med væggelus. Alle hverdage: 08:00 - 22:00.

Væggelus på hotellet findes med væggelushund

Hos Absolut Skadedyrsservice har vi to søde og professionelle væggelushunde, der er trænede i at lugte sig frem til de små skadedyr og deres æg samt markere, såfremt de er til stede.

En væggelushund kan også bruges som forebyggende indsats, da et eventuelt skadedyrsproblem kan bekæmpes tidligt og dermed spare dig for omkostningen for en større indsats.

En gennemgang med en væggelushund på eksempelvis hoteller er ikke kun effektiv forebyggelse, men sender også et signal til gæsterne om at smitte tages alvorligt.

Typiske opgaver for en væggelushund

Absolut Skadedyrsservice tilbyder flere former for eftersyn og kontrol med en af vores væggelushunde.

Vi tilbyder eksempelvis faste aftaler til hoteller, hvor vi hver måned besøger og foretager kontrol af værelserne. Dette giver en større tryghed for både hotel og gæster, når man kan vide sig sikker på, at der er frit for de små skadedyr.

Der kan også bruges en væggelushund til opgaver som kontrol ved boligselskaber, busser fly, bagage mm. Vi tilbyder desuden også ad hoc kontroller i private hjem.

Opgaverne for en væggelushund kan være meget forskelligartede, men fælles for dem alle, er, at vores kunder føler sig sikre. Du modtager en rapport, der beskriver den nuværende situation samt eventuelle fund.

Skulle vores væggelushunde have fundet noget, kan Absolut Skadedyrsservice sætte ind og bekæmpe skadedyrene hurtigt og effektivt.

Sådan arbejder en væggelushund

En væggelushund kan på ganske kort tid gennemgå et værelse eller bagage og afgøre, om der er væggelus til stede. Der gennemgås et enkelt værelse ad gangen, og hunden markerer, såfremt den kan lugte spor af væggelusene.

Det er hundenes følsomme snuder, der kan opdage skadedyrene med stor præcision. En væggelushund kan nemlig genkende den jordede lugt fra både væggelusene og deres æg. Således kan der med en væggelushund bestemmes hvor stort et skadedyrsproblem der er tale om.

Væggelushunde er langt mere effektive og præcise, sammenlignet med andre metoder, hvilket i sidste ende sparer både tid og penge.

kundeudtaelser
Absolut Skadedyrsservice A/S

Vi yder professionel skadedyrsbekæmpelse og kontrol af alle typer skadedyr. Vi har eksisteret i mere end 40 år, og har dokumenteret viden om effektiv og ren indsats imod skadedyr. Vi er medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer og dermed underlagt statens kontrol for korrekt håndtering af midler imod skadedyr og skadedyrsbekæmpelse.