Om Absolut Skadedyrsservice A/S
Absolut Skadedyrsservice er et autoriseret skadedyrsbekæmpelsesfirma, som har mere end 30 års erfaring. Antallet af medarbejdere er varierende fra højsæson til lavsæson, men vi har nedprioriteret tunge lønansatte som mellemledere og topchefer for at holde prisniveauet rimeligt. Dette bevirker, at vi kan holde priserne på bekæmpelse af skadedyr nede, hvilket kommer vores kunder til gode.

I Absolut Skadedyrsservice indgår alle medarbejdere i et stort team. Vi har dagligt kontakt alle medarbejdere imellem og vi sætter stor pris på vores tætte samarbejde. For os er det vigtig, at alle medarbejdere trives på arbejdet.

Vi har en række grundideologier, som vi følger til punkt og prikke: Højt serviceniveau, professionalisme, fair priser, vækst, dialog og diskretion. Desuden ser vi det som et “must”, at vi tænker grønt for at skåne miljøet på bedst mulig vis, når skadedyr skal bekæmpes.

Vi servicerer både private og virksomheder med udryddelse af skadedyr som for eksempel møl, hvepse, bier, mus, fluer, myrer, kakerlakker, væggelus – ja listen er lang, og vi har ekspertisen og mange års erfaring med skadedyr.

Vi har valgt at sætte både private som virksomheder på samme prioriteringsniveau. Derfor kan vi love, at ingen vil blive forfordelt. Vores kunder er typisk levnedsmiddelvirksomheder, caféer, hoteller, kommuner, institutioner, boligforeninger, restauranter, skoler, plejehjem, hospitaler, planteskoler samt privatkunder. Vi kører ud fra Herlev, København, Amager, Roskilde og Greve.

Vi er ude hos kunden indenfor 24 timer, da vi kender vigtigheden af hurtig ekspedition især i denne branche. Vi kan afhjælpe ethvert problem med skadedyr såvel hos private som hos virksomheder.

Rydning og desinfektion af lejligheder tager vi os også af, hvad enten der er tale om dødsfald, mislighold eller anden form for smittefare. Ring gerne og hør, hvad vi kan hjælpe med.

Ring