Om Absolut Skadedyrsservice A/S

Absolut Skadedyrsservice er et autoriseret skadedyrsbekæmpelsesfirma, som har mere end 40 års erfaring.

års erfaring
0 +

I over 10 år har vi benyttet Absolut Skadedyrsservice A/S. Altid har det været med fuld tilfredshed. Nøgleord har været hurtig udrykning og grundig rapportering. Vi er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem som samarbejdspartner.

Autoriseret skadedyrsfirma

Antallet af medarbejdere er varierende fra højsæson til lavsæson, men vi har nedprioriteret tunge lønansatte som mellemledere og topchefer for at holde prisniveauet rimeligt. Dette bevirker, at vi kan holde priserne på bekæmpelse af skadedyr nede, hvilket kommer vores kunder til gode.

I Absolut Skadedyrsservice indgår alle medarbejdere i et stort team. Vi har dagligt kontakt alle medarbejdere imellem og vi sætter stor pris på vores tætte samarbejde. For os er det vigtig, at alle medarbejdere trives på arbejdet.

kundeudtaelser

Absolut Skadedyrsservice A/S

Vi yder professionel skadedyrsbekæmpelse og kontrol af alle typer skadedyr. Vi har eksisteret i mere end 40 år, og har dokumenteret viden om effektiv og ren indsats imod skadedyr. Vi er medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer og dermed underlagt statens kontrol for korrekt håndtering af midler imod skadedyr og skadedyrsbekæmpelse.

Grundideologier

Vi har en række grundideologier, som vi følger til punkt og prikke: Højt serviceniveau, professionalisme, fair priser, vækst, dialog og diskretion. Desuden ser vi det som et must, at vi tænker grønt for at skåne miljøet på bedst mulig vis, når skadedyr skal bekæmpes.

Vi servicerer både private og virksomheder med udryddelse af skadedyr som for eksempel møl, hvepse, bier, mus, fluer, myrer, kakerlakker, væggelus – ja listen er lang, og vi har ekspertisen og mange års erfaring med skadedyr.

Vi har valgt at sætte både private som virksomheder på samme prioriteringsniveau. Derfor kan vi love, at ingen vil blive forfordelt. Vores kunder er typisk levnedsmiddelvirksomheder, caféer, hoteller, kommuner, institutioner, boligforeninger, restauranter, skoler, plejehjem, hospitaler, planteskoler samt privatkunder.

Vi er ude hos kunden indenfor 24 timer

Vi er ude hos kunden indenfor 24 timer, da vi kender vigtigheden af hurtig ekspedition især i denne branche. Vi kan afhjælpe ethvert problem med skadedyr såvel hos private som hos virksomheder.

Rydning og desinfektion af lejligheder tager vi os også af, hvad enten der er tale om dødsfald, mislighold eller anden form for smittefare. Ring gerne og hør, hvad vi kan hjælpe med.