//cdn.cookie-script.com/s/fcb5a10bc455feabe672954940bbf9fa.js Hvilket insekt er dette?

Dette værktøj til bestemmelse af insekter bygger på, at brugeren ser på insektet og bestemmer ud fra insektets udseende. Tag eventuelt en lup til hjælp. 5 gange forstørrelse er at foretrække, når det drejer sig om de mindste insekter.

Dette værktøj til bestemmelse af skadedyr tager udgangspunkt i vores bog “Skadedyr i Hus og Hjem”. Der vil i værktøjet være billeder af insekter, der kan betragtes som skadedyr for mennesker, hus og fødevarer. Værktøjet beskriver også dyr og insekter, man IKKE skal betragte som skadedyr. Masser af insekter lever i vores nære omgivelser, og det er absolut ikke alle, der er skadedyr – nærmere nyttedyr.

Værktøjet er tiltænkt vore nære omgivelser, derfor vil det ikke dække den fauna af insekter, man eksempelvis kan støde på ved strand eller i skov. Rigtig god fornøjelse med at bestemme dit insekt eller skadedyr.

Der er brugt mange ressourcer på at oprette dette værktøj. Derfor gør vi her specielt opmærksomme på, at Absolut Skadedyrsservice A/S ejer de intellektuelle rettigheder til dette produkt/værktøj. Gengivelser, om-formuleringer og lignende uden forudgående aftaler med Absolut Skadedyrsservice A/S vil blive taget op med retslig ansvar til følge.

Ring