//cdn.cookie-script.com/s/fcb5a10bc455feabe672954940bbf9fa.js Skadedyrsbekæmpelse Roskilde - 30 Års erfaring - Ring nu

Brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse i Roskilde?

Vi har ekspertisen, og vi kan hjælpe!

RING 44 84 43 47
Klik hér for tilbud

Både som privatperson og som virksomhed i Roskilde og omegn, er det vigtigt at få bugt med eventuelle skadedyr. Det er ikke alle tilfælde af skadedyr, der er lige alvorlige, men det er vigtigt at forholde sig til ethvert problem, man identificerer. Ethvert af disse problemer starter nemlig således i lille skala, men hvis man ikke får gjort en aktiv indsats, kan man hurtigt stå med et stort og uoverskueligt problem.

Skadedyrsbekæmpelse for private i Roskilde

Der er flere forskellige typer af insekter, biller og andre skadedyr, der kan forårsage problemer og gener for privatpersoner i Roskilde.
Et eksempel herpå er møl. Møl findes i forskellige størrelser og med forskelligt udseende. Fælles for dem er dog, at de kan udrette store skader på tøj, stof, læder og lignende, og en enkelt koloni af møl kan eksempelvis ødelægge en garderobe eller en større sofa. Derfor er det vigtigt for enhver roskildenser at tage hårdt og hurtigt fat, hvis man spotter møl i ens bolig. Møl kan nemlig hurtigt blive til flere og flere, og selv i tilfælde af, at man tror, at man har bekæmpet problemet, kan der på ny udklækkes nye larver, der tager fat der, hvor de tidligere slap.
Hvis man opdager et lille problem, kan man selv tage fat med diverse gør-det-selv-midler. Det kræver en grundig indsats for at udrydde mølene helt. Hvis problemet er af større skala bør man dog tilkalde professionel hjælp udefra for at få gjort op med problemet. En hurtig og effektiv indsats er alfa og omega for at problemet ikke breder sig.

Det er dog ikke blot møl, der plager private i Roskilde og det omkringliggende område. Således er der også rapporter om mosegrise, mus, hvepse og andre skadedyr. I nogle tilfælde er skadedyrene ganske uskadelige, mens andre tilfælde af skadedyr kan udgøre en risiko for ens bolig, hvorfor der bør handles.

Skadedyr og virksomheder i Roskilde

Hvis man er en virksomhed i Roskilde, er det ligeledes vigtigt med en stærk og hurtig indsats for at bekæmpe skadedyrene. Specielt i fødevareindustrien, i institutioner og lignende, hvor skadedyrene kan udgøre en potentiel sundhedsrisiko bør man handle. Rotter, kakerlakker og mus er således alle dyr, der kan bære sygdomme. Salmonella, tyfus og e-coli-bakterien kan eksempelvis findes i disse skadedyr, hvorfor man hurtigt bør bekæmpe en sådan bestand af skadedyr, da det kan føre til alvorlig sygdom, og i værste tilfælde kan det have fatale konsekvenser.

Gør en præventiv indsats

Det er dog ikke først, når uheldet er ude, man bør handle. Man kan nemlig gøre en række tiltag for at undgå, at man overhovedet får skadedyr i første omgang. Vigtigt er nemlig, at du ikke skaber gunstige forhold, der gør det muligt for skadedyr at leve i bedste velgående.
Her er et udklip af nogle af de tiltag, du kan gøre dig, hvad end du måtte være en virksomhed eller privatperson.

Luk huller

Gnavere som mus og rotter kan komme igennem huller i husmuren eller vægge, der er helt ned til én centimeter for diameter. Hvis sådanne huller måtte eksistere, bør du derfor lukke disse.

Opbevar dit affald ansvarligt

Dit husholdningsaffald bør være i en lukket spand, således der ikke er fri og nem adgang for skadedyrene.

Tør madrester op

Hvis der måtte være madkrummer, kødrester eller lignende tilbage på køkkenbordet eller gulvet efter aftensmad eller frokost, bør dette fjernes ganske hurtigt. På den måde kan du holde eksempelvis kakerlakker væk.

Vask eller fjern dit snavsede tøj

Skadedyr som møl og kakerlakker søger gerne ind i snavset tøj, der måtte flyde på gulvet. Sørg derfor for, at dette bliver vasket og ikke ligger på gulvet og flyder.

Disse tiltag er blot nogle af de få, man kan gøre sig som virksomhed eller beboer i Roskilde.
Hvis du således ønsker at gøre en yderligere præventiv indsats, kan du med fordel gøre dig lidt research for at finde ud af, hvordan du sikrer dig bedst mod skadedyr i fremtiden.

Hvis uheldet er ude, bør du dog søge professionel hjælp. Det er dog vigtigt at sikre sig, at man finder et firma, der gør det på ordentlig vis, hvor roden til problemet identificeres og bekæmpes. Det gør vi her hos Absolut Skadedyrsservice A/S. Vi nyder stor kundetilfredshed som følge af vores arbejde. Vores biler kører rundt på det meste af Sjælland, og varetager således også gerne opgaver i Roskilde.

Vi kører også ud fra Herlev, København, Amager og Greve.

Ring