Elis Danmark A/S har overtaget Absolut Skadedyrsservice A/S

Vi er glade for, at Elis per 28. februar 2022 har overtaget Absolut Skadedyrsservice. For Absoluts kunder vil ejerskiftet ikke skabe nogen forandringer, da Absolut fortsætter uændret som et datterselskab under Elis med de samme medarbejdere og høje serviceniveau, som vi tilbyder i dag.

Absolut Skadedyrsservices stifters datter: Nicoline Egebjerg Holm indtræder i stillingen som ny chef for Absolut Skadedyrsservice. Elis’ administrerende direktør Henrik Luxhøj udtaler:

”Vores langsigtede mål er, at vi sammen skal etablere Elis som en af de ledende virksomheder på det danske marked indenfor skadedyrsbekæmpelse. Som et skridt på den rejse overtog vi i slutningen af 2021 Chrisal Skadedyrsservice, der bl.a. er en stærk spiller på B2C-markedet – og vi er glade for, at Absolut Skadedyrsservice nu også er blevet en del af Elis, da deres erfaring med skadedyrsbekæmpelse på B2B-markedet og geografiske udbredelse på Sjælland komplementerer vores skadedyrsforretning”.

Naturligt at forene kræfterne indenfor skadedyrsservice

Vi igangsætter arbejdet med at integrere vores virksomheder med det samme, så vi kan sikre en tryg og enkel overgang for alle medarbejdere og kunder – og så vi kan realisere det vækstpotentiale, vi ser på skadedyrsområdet.

”Det er naturligt for både os og Absolut Skadedyrsservice, at vi forener vores kræfter, da vi deler de samme værdier – og vi har en fælles ambition om at tilbyde skadedyrsbekæmpelse med høj faglighed og integritet og et stort ansvar for miljøet. Derfor kan kunderne fra Absolut Skadedyrsservice også forvente, at de fremover vil få den samme professionelle og ansvarlige service, som de har været vant til indtil nu – og vi ser frem til at byde de mange nye kunder og kollegaer velkommen”, siger Henrik Luxhøj.