Private

Ønsker du hjælp til at løse skadedyrsrelaterede problemer, og vi har erfaringen med bekæmpelse af de skadedyr, som typisk er problemet i og omkring private hjem. 

Alle hverdage: 07:00 - 23:00.

Private generelt

Absolut Skadedyrsservice hjælper også gerne private husstande med at løse skadedyrsrelaterede problemer, og vi har erfaringen med bekæmpelse af de skadedyr, som typisk er problemet i og omkring private hjem. Det kunne være myrer på terrassen, hvepse på taget eller borebiller i tagkonstruktionen og meget andet.

Myrekryb? Vi tager os af problemet

Etplanshuse støbt direkte på jorden kan for eksempel være hjemsøgt af havemyrer. Dette skyldes, at myrerne gerne slår sig ned i jorden under selve betongulvet, og herfra trænger de op i boligen gennem revner i betonpladen, for eksempel ved rørgennemføringer, fodpaneler osv. Myrerne kan også slå sig ned i isoleringsmaterialet mellem betongulvet og selve trægulvet. Her kan de afstedkomme så fugtige forhold, at trægulvet beskadiges. Og så er der jo ingen, der bryder sig om mængder af myrer på terrassen.

Lidt for omsværmet? Den klarer vi

Fjernelse af hvepsebo er et andet af vores specialer. Nogle somre oplever vi ekstremt mange hvepse, og i sommeren 2006 var hvepse en stor plage i hele det danske land. Absolut Skadedyrsservice rykker hurtigt ud og løser problemet.

Lidt for omsværmet? Den klarer vi

Er privatboligen plaget af mus? Eller måske af borebiller, der lever i husets træværk? Absolut Skadedyrsservice har stor erfaring med bekæmpelse af alverdens forskellige skadedyr, såsom møl, fluer, kakerlakker, væggelus mv.

Skadedyrsbekæmpelse i private hjem.