Skadedyrsbekæmpelse Amager

Brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse på Amager?

Vi har ekspertisen, og vi kan hjælpe!

Alle hverdage: 07:00 - 23:00.
Ring til os og lad os vurdere problemet

Hvad end man måtte bo i den nye Ørestad eller i den ældre bydel nær Amagerbro, kan man have problemer med skadedyr. Det kan være alt fra små irritationsmomenter, der præger ens hverdag, som eksempelvis myrer, kakerlakker, biller. Disse udgør ikke nødvendigvis en decideret fare for ens bolig, men det kan være en ganske uhygiejnisk affære at have disse skadedyr på besøg, da den nødigt rydder op efter sig selv.

Problemet kan dog også være på noget større skala, som eksempelvis termitter eller rotter. Her kan der være overhængende fare for ens bolig. Termitter kan således æde sig ind i tagkonstruktioner, vægge og lignende. Nogle termitsamfund kan bestå af over en million termitter, og termitterne regnes for at være blandt de værste skadevoldere i verden.
Dertil kommer, at flere beboere på Amager ligeledes får uønsket besøg i ny og næ af et skadedyr som rotten. Rotten kan være decideret sundhedsskadelig, da den kan bære sygdomme, der kan være særdeles farlige og uønskelige for mennesker.

Effektiv bekæmpelse af skadedyr på Amager

Det vigtigste i disse situationer er, at man sætter hårdt ind for at bekæmpe skadedyrene. Det kan indledningsvis i nogle tilfælde virke som et lille problem, men på sigt er der stor fare for, at problemet vokser sig markant større til en uoverskuelig størrelse. Der er dog heldigvis hjælp at hente.

Få, men nogle, skadedyr kan nemlig bekæmpes gratis af kommunen. Eksempelvis rotten kan man få hjælp af Københavns Kommune til at komme af med, når man bor på Amager. Dette betales nemlig over ejendomsskatten. Hvis man ejer en bolig, kan man således kontakte byens kommune, der rykker ud til dette. Hvis man bor til leje, bør man kontakte sin udlejer, således der bliver handlet på problemet.
Langt de fleste skadedyr skal der dog professionel hjælp til at fjerne. Rigtigt mange steder vil du opleve en effektiv håndtering af problemet, hvilket kan spare dig for masser af frustrationer over uønskede gæster i husets vægge, hjørner og afkroge.

Når der er brug for hjælp

Hvis du bor på Amager, og oplever problemer i det små med skadedyr, kan du prøve dig af med forskellige gør-det-selv-midler og lignende til at fjerne problemet. Eksempler herpå kan være fælder, sprays, lukke huller i husmuren og lignende. Hvis problemet fortsætter, kan det dog være en fordel at tilkalde hjælp udefra. Processen vil ofte være således, at du kontakter et professionelt og autoriseret firma til at stå for opgaven. Det er vigtigt at sikre sig, at man har at gøre med et firma, der håndterer opgaven effektivt og professionelt. Det gør vi hos Absolut Skadedyrsservice A/S. 

Vi rykker ud ganske hurtigt til opgaven, ligesom vores personale selvfølgelig er certificeret i brugen af alle bekæmpelsesmidler.

Vi benytter kun midler, der er godkendt af miljøstyrelsen.

Når du kontakter os, vil forløbet typisk være, at der bliver foretaget et indledende tjek. Her kan man kigge dit hus efter i sømmene for at se, hvor problemet eksisterer, hvor stort omfanget er samt hvilke tiltag man kan gøre sig for at gøre det af med skadedyrene. Herefter starter selve skadedyrsbekæmpelsen. Typisk vil dette være klaret i løbet af ganske kort tid, hvorefter du igen kan bruge boligen. Opgaven vil være klaret, og du vil dårligt kunne mærke, at der har været en skadedyrsbekæmper forbi – udover at skadedyrene er væk!

Der kan dog også være nogle opgaver, hvor problemet er så omfangsrigt, at en større indsats er nødvendig for at gøre op med problemet. Her kan det være nødvendigt, at skadedyrsbekæmperen investerer en del tid, før problemet er endeligt udryddet.

Det kan være svært at give en eksakt pris på, hvad en sådan skadedyrsbekæmpelse koster. Det afhænger nemlig naturligvis af, hvilke skadedyr man har med at gøre, hvor stort problemer er samt en række andre faktorer. Derfor kan du altid med fordel indhente et eller flere uforpligtende tilbud, således du får et godt og nyttigt overblik over, hvilke muligheder du har.