Skadedyrsbekæmpelse Herlev

I takt med at bykernerne bliver større og større vokser mange byer sammen med deres yderområder.

Alligevel formår vi at være lokale og tilbyder alle service, der vedrører skadedyrsbekæmpelse i og omkring Herlev.

Alle hverdage: 07:00 - 23:00.
Ring til os og lad os vurdere problemet

Vores teknikere kører alle skiftehold, og har altid de fleste bekæmpelsesmidler med i servicevognene. Dermed er du blot et opkald fra at kunne modtage hjælp – også akut om nødvendigt mod alle typer af skadedyr.

Vores salgskontor lå i mange år på Herlev Hovedgade, men er nu flyttet til større lokaler på Klausdalsbrovej. Herfra er det enkelt for os at service vores mange kunder i hele Herlev og omegn.

Det gør ingen forskel, om du er privatperson eller om du kontakter os på vegne af en virksomhed. Vi har alle certificeringer, der er nødvendige for at kunne udføre alle former for bekæmpelse, herunder selvfølgelig fødevarevirksomheder og institutioner.

Effektiv skadedyrsbekæmpelse i Herlev

En stor del af de henvendelser, vi modtager, koncentrerer sig omkring en relativ lille række af skadedyr.

Af de mest hyppigt forekommende skadedyr i Herlev, kan blandt andet nævnes; væggelus, kakerlakker, skægkræ, møl og selvfølgelig rotter og mus.

Har du problemer med rotter skal du først henvende dig til kommunen. Man har pligt til at melde, hvis man opdager rotter. Om det blot er iagttagelser i udhuse, ved kloaker eller i de åbne arealer rundt omkring i kommunen, da skal det indberettes. Vi har serviceaftaler med Herlev kommune, hvor vi derigennem bliver kaldt ud for at udføre skadedyrsbekæmpelse i Herlev. Dette er noget, der betales via din ejendomsskat, hvorfor du IKKE selv skal betale.

Drejer problemet sig om nogle af de andre skadedyr i Herlev, da kan du trygt henvende dig. Vi kan sammen vurdere din situation og give dig feedback på, om det er nødvendigt at rekvirere en skadedyrsbekæmper.

Er der brug for hjælp?

Står du i en situation, hvor der er brug for hjælp, kan du booke en tid hos vores salgsteam. De sørger for at notere, hvilke skadedyr, der er tale om, hvorefter en tekniker kan sendes til adressen.

Du kan gøre meget selv og vi opfordre faktisk også folk til at forsøge skadedyrsbekæmpelse i Herlev med remedier og midler, som kan anskaffes i de lokale byggemarkeder. Mårfælder, muse- og rottefælder fungerer fint, hvis du har ’besøg’ i en privatbeboelse. Bor du i lejlighed er der typisk flere steder, hvorfra eksempelvis netop mus og rotter kan have reder. Derfor rådes vi i sådanne tilfælde til, at man opstarter og bekæmper løbende med egnede, professionelle rottefælder.

Repræsenterer du en virksomhed, da vil vi råde til, at der inspiceres for skadedyr, inden bekæmpelse iværksættes. Det er især fødevarevirksomhed, der skal have indgående kontrol og foranstaltninger imod skadedyr. Flere bagere, supermarkeder og pizzarier har insektfælder permanent opsat, så der præventivt gøres noget i det tilfælde, at skadedyr skal finde vej til lokalerne.

Vores priser afspejler, at vi er lokale i Herlev. Men, der kan ikke berammes en fast pris på en lang række af skadedyr. Vores mangeårige erfaring gør dog, at vi relativt hurtigt kan konstatere, hvilke skadedyr, der e r tale om. Derpå igangsætte den rette behandling. I nogle tilfælde, kan man anvende biologisk behandling. I andre må der tages gift i brug. Det giver sig selv, at fødevareproducerende virksomheder ikke kan gå på kompromis med sundhed. Og ofte bliver der i sådanne tilfælde ikke kun udført bekæmpelse men også rådgivet i forbindelse med modvirkende foranstaltninger, der forhindrer yderligere angreb.

Vi kører også ud fra Amager, København, Roskilde og Greve.